zaterdag 31 juli 2010

today it's.......

.....MY BIRTHDAYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):)
Ja vandaag ben ik jarig....35 jaar oud!
Vanmiddag krijgen we pas visite, dus kan ik nu nog mooi even bloggen en blogs bezoeken! Ook ben ik bezig met een mini boekje met foto's van Mees....die had ik al heel lang liggen en nu toch maar eens mee aan de slag gegaan...en als ik dan aan het scrappen ben ziet mijn tafel er zo uit.......

Yes today it's my birthday...35 years old!
This afternoon we get visit for my birthday, so now I have some time to blog and visit blogs! And I'm working on a minibook with pictures of cat Mees...and then my table looks like this....

....herkenbaar???? Ik kan helemaal niet tegen rommel om mij heen, dus altijd als ik klaar ben met een lo of boekje dan ruim ik eerst de hele boel weer op, zodat de tafel helemaal leeg is, voor ik weer opnieuw kan beginnen (met rommel maken;)

....recognizable???? I can't stand a mess around me, so everytime I have finished a scrap project I have to clean all up, before I can begin all over again (with making a mess;)

Wish you all a happy weekend!!!

10 opmerkingen:

 1. Van harte proficiat met je verjaardag!!! Vandaag is mijn vader ook jarig dus als we vanavond eentje toosten zal ik aan je denken :)

  En mijn scrapplekje ziet er hetzelfde uit als ik lekker bezig ben, en dat van die rommel is zo herkenbaar ik kan er ook niet zo goed tegen.
  Het boekje over Mees ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd.

  Maak er een mooie dag van, liefs Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy birthday to you Mirjam!

  Have a wonderful day of celebrations! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkige verjaardag Mirjam!!!!! Maak er een geweldige dag van!

  Die rommel ... mijn tafel ziet er net zo uit! Spijtig genoeg ben ik net even anders dan jij, en laat ik mijn rommel gewoon liggen tot een LO helemaal af is. Aangezien ik een trage scrapper ben, en het soms een week duurt vooraleer een scrap af is, kan je je wel voorstellen hoe het hier dikwijls uitziet! Daarbij komt dan nog het feit dat ik geen scrapkamer heb, en het mijn livingtafel is die er steeds zo bijligt!!! Erg hé, ik weet het :-) Misschien toch maar eens proberen om wat meer op te ruimen dan????
  Geniet van je dag en van je weekend!
  xxx Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GEFELICITEERD!!!!! Ik hoop dat je een geweldige dag hebt Mirjam! Ik zal eind v.d. middag op je toosten met een lekker glas witte wijn (zit nu nog aan de thee...) Ik scrap aan onze eettafel en ruim dus elke keer alles naar boven op (2 trappen! Goed voor de lijn!) alleen mijn pennen en schaar/werkkoffer blijft beneden. Ik ben zo "freaking" georganiseerd dat ik soms tussendoor dingen opruim die ik dan even later weer nodig blijk te hebben, moet ik weeeer die trappen op en af. Da's pas erg!!!!! Ik heb een studio nodig! Ach ja, a girl's gotta dream... ben benieuwd naar je Mees boekje, ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte Mirjam!

  Ben mij gaat het net zo, na het scrappen ruim ik de tafel op, zodat alles weer netjes is alvorens ik aan iets nieuws begin.
  Boekje ziet er nu al leuk uit!

  Geniet van je dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja, een dag te laat.... maar alsnog van harte gefeliciteerd!!! Ik hoop dat het een heel gezellige dag was! Leuk, die foto van je werkplek. Bij mij ziet de tafel er net zo uit als ik bezig ben! Je boekje "Mees!" ziet er veelbelovend uit!! Ben benieuwd....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte Mirjam!Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad!
  En ja, mijn kamer ziet er ook zo uit...bijna altijd ;(
  Gelukkig kan die deur gewoon dicht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je het gezellig hebt gehad. En die tafel is heel herkenbaar. Ik scrap in de serre, daar ligt de tafel altijd bomvol!!! Gelukkig is die nogal groot en hoef ik niet steeds op te ruimen.Een beetje rommel is gezellig toch?
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...