vrijdag 4 januari 2013

Dutch Dare #98.....

Als eerste wil ik iedereen een goed en vooral creatief 2013 wensen!
First I want to wish you all a wonderful and ofcourse a creative 2013!

Dit is mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar en ook gelijk met mijn eerste lo als design team lid van Dutch Dares.
Woensdag is Dare #98 online gegaan en met een erg leuke uitdaging.......dus snel even een kijkje nemen op de Dutch Dares blog...en wij zouden het leuk vinden als je mee doet aan deze dare!
De dare in het kort (uitgebreide versie op DD-blog)...."waar ben jij tevreden over en wil je niet veranderen?"... nou ik ben super blij met mijn twee mannen, met ons gezinnetje, met ons drie├źn en natuurlijk wil daar helemaal niks aan veranderen!

This my first blogpost this year and also my first lo as a design team member of Dutch Dares.
Wednesday Dare #98 went online with a great new dare..."where are you satisfied/happy about and you don't want to change?....well I'm so very happy with my two boy's, with the three of us and ofcourse I don't want to change anything about it!

  
 
 
 
Het nieuwe jaar is bij ons jammer genoeg niet zo goed begonnen....oudejaarsavond is er bij ons in huis ingebroken. 's Avonds om een uur of haf 6 zijn wij naar mijn ouders vertrokken om daar de avond door te brengen en 2,5 uur later worden we gebeld dat er bij ons en bij de buren is ingebroken. O.a. mijn laptop is gestolen. Maar het ergste vinden we nog dat onze avond door deze inbrekers compleet verpest is. Het was al een beladen avond, omdat het de laatste oudejaarsavond met mijn moeder erbij zou zijn.
Vannacht hebben we allebei weer wat beter geslapen, maar je voelt je gewoon niet meer veilig in je eigen huis. En het idee dat ze aan onze spullen hebben gezeten....ik heb ook heel wat wassen gedraaid, omdat de kledingkast overhoop was gehaald, zwarte vegen op mijn kleding...ze hebben zelfs aan mijn ondergoed gezeten!  Lades zijn op ons bed leeggegooid, overal voetsporen en ze zijn het hele huis door geweest (alleen de woonkamer overslagen)....wij zijn dus nieuwjaarsdag druk geweest met het schoonmaken van ons huis, nadat de politie was geweest voor sporenonderzoek. We mochten dus ook niet oudejaarsavond ons huis in ivm het sporenonderzoek dat de volgende pas gedaan kon worden (???) Maar gelukkig hebben ze onze katten met rust gelaten en zijn wij heel erg blij dat de server niet meegenomen is. Moet er toch niet aan denken dat we alle foto's en filmpjes kwijt zouden zijn!

2013 didn't start very well for us....on oldyearseve they have broke into our house. We spent de evening with our family and after 2 hours we got a call about the broke in. We are so sad that our whole evening was complete ruined about this. We are sad about that because it was the last oldyearseve together with my mom! And ofcourse we don't feel safe in our house at the moment.Ik wil mijn blogpost toch nog een beetje vrolijk afsluiten en dat gaat natuurlijk het beste met een foto van Sil:)....druk aan het tekenen.....het liefst met een hand vol potloden tegelijk.....
I want to finish this post positive so here a photo of Sil....busy with drawing.....

 
 

8 opmerkingen:

 1. Oh Mirjam, wat erg! Een inbraak is echt een rot-ervaring... ik heb het ooit (25 jaar geleden) meegemaakt en het onveilige gevoel dat je er een tijd aan overhoud is echt vreselijk. (Gelukkig gaat dat over, echt waar!) Ze hadden bij mij toen ook een hoop persoonlijke spullen meegenomen (elpees) en dingen kapot gemaakt... ik denk er zelfs nu nog regelmatig aan terug als ik bepaalde muziek hoor ('die elpee had ik...') Heel veel sterkte gewenst hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is behoorlijk heftig om het nieuwe jaar te beginnen!
  Gelukkig zijn foto's en filmpjes niet verloren gegaan... (daar moet je toch helemaal niet aan denken!)

  Wens je veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vreselijk einde van 2012!!
  Gelukkig heb ik zelf nog nooit zoiets meegemaakt maar het lijkt me inderdaad heel erg dat 'ze' gewoon overaal aan hebben gezeten en alles overhoop hebben gehaald! En dan natuurlijk nog de spullen die 'ze' hebben meegenomen en dat 'ze' de speciale avond met je moeder hebben verpest!!
  Sterkte Mirjam!!
  Je layout en de foto van Sil zijn weer prachtig! (vergat ik bijna nog te zeggen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee he, Mirjam.....wat afschuwelijk!!
  En dan ook nog net op zo'n speciale avond!! Ik kan me voorstellen dat je hier een enorme kater van zult hebben! Het idee dat ze met hun vingers aan je spullen gezeten hebben, zich totaal niet realiserend wat dat voor jullie betekent. En dan ook nog jullie oudjaarsavond met je moeder bederven...schoften zijn het!!
  Ik hoop dat je je snel weer veilig voelt in je eigen huis!
  Heel veel sterkte, Mirjam!

  En ach, die lieve Sil....wat een lekker mannetje is het toch. En wat heb je een supergave layout gemaakt voor Dutch Dares!!

  Hou je haaks!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig Nieuwjaar dan toch gewenst ondanks de vervelende start. Ik herken je verhaal precies wat betreft alles wassen, bij ons is er 7jaar geleden ingebroken. Leuke foto van je kleine mannetje, hij is alweer groot geworden, had je blog al even niet bezocht. Fijne dag,
  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt vreselijk om zo het nieuwe jaar te beginnen!

  Je LO vind ik echt super gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat verschrikkelijk Mirjam!! Lijkt me zo erg dat je weet dat wildvreemden aan je persoonlijke spullen hebben gezeten. En dan ook nog op een avond die voor jullie zo belangrijk is! Schandalig!!
  Sterkte ermee!

  Ik vind je layout super gaaf!En gefeliciteerd met je DT schap voor Dutch dares...heel leuk blog!!
  En wat is Sil al een hele boy aan het worden! Super leuke foto!
  En alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat het alleen maar beter wordt dan dat de start was!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Mirjam,

  Al veel te lang ben ik niet meer op je blog geweest, wat een hoop ellende hebben die inbrekers veroorzaakt pffff.
  Wat een mooie creatieve dingen heb je weer gemaakt, ben er helemaal weg van!
  En van harte proficiat als designer bij dd :)

  Verder wil ik jou, je familie en vooral je moeder heel veel sterkte toewensen.
  Gelukkig haal je zoveel ontspanning en plezier uit het scrappen!

  Veel liefs Viv

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...