zaterdag 22 december 2012

photoshoot Sil...

Afgelopen maandag had ik met Jenneke bij mijn ouders thuis afgesproken voor een foto shoot van Sil. Ik wil al heel lang mooie foto's van Sil en ook van Sil samen met zijn opa en oma.
We hadden al een keer eerder afgesproken, maar toen zat het weer erg tegen. Ook deze maandag zou het slecht weer worden, maar gelukkig was het tijdens de foto shoot droog!
Het was een erg gezellige ochtend....eerst foto's gemaakt met Sil in het park de Weezenlanden in Zwolle en daarna nog foto's van mijn ouders met Sil in de achtertuin. We hebben een hoop lol gehad en Jenneke heeft heel wat moeten rennen, omdat Sil nogal snel loopt/rent:):):)
Jenneke ik had je al bedankt voor de mooie foto's, maar ik wil het op deze manier ook nog een keer doen.....SUPER BEDANKT! ik ben erg blij met de prachtige foto's!
Hier een paar foto's...was wel moeilijk kiezen hoor!.......

Last Monday I met Jenneke for a photoshoot with Sil. It was a great morning and we laughed alot...and the photo's are so awesome! Thanks again Jenneke, I'm so happy with these photo's!
Here are some photo's...it wasn't easy to choose!..... 
 
 
 
Dit is één van de foto's die Jenneke van Sil met mijn ouders heeft gemaakt. Ik wou ook heel erg graag mooie foto's van hun drieën, omdat Sil zijn oma nooit echt zal leren kennen en herinneren.
Ik heb al een tijdje niet meer verteld over hoe het gaat met mijn moeder. Op de foto ziet zij er vrolijk en misschien niet ziek uit, maar het gaat niet goed met haar. Woensdag zijn mijn ouders voor het laatst bij de oncoloog geweest, omdat ze niks meer voor haar kunnen doen. Dit zagen wij wel aankomen, maar het is nu wel zo definitief. Ik, wij zijn hier erg verdrietig over en vinden het moeilijk om mee om te gaan. Maar toch willen we proberen om de laatste tijd die mijn moeder nog heeft zo fijn mogelijk en samen door te brengen.
Ondanks dat het een zware en verdrietige tijd zal gaan worden, wil ik toch ook zoveel mogelijk creatief bezig blijven....dit geeft mij zoveel energie en kan ik mij helemaal ontspannen. En ik heb nu weer prachtige foto's om mee aan de slag te gaan!

This is one of the photo's that Jenneke made of Sil with my parents. I really wanted some beautiful photo's of the three of them, because Sil will can't remember his grandma, he is to young.
It has been a while since the last time I wrote about my mom....on the picture she looks great and not sick....but she's very ill. Last Wednesday it was her last visit at the oncologist, they can't do anything for her anymore. We know that this was going to happen, but it's still so sad and very difficult to handle it. But we want to try to make beautiful memories together with her for the time she have!
Until de difficult and sad time we will have/and get, I still want to be creative...this give's me so much energy and it feels relaxing. And I have alot of new beautiful photo's, made by Jenneke, to scrap!En dat ik de komende tijd genoeg te doen heb op scrap gebied is zeker....want ik zit in het design team van DUTCH DARES!!! Hoe gaaf is dat?!! Ik heb zoveel zin om aan de slag te gaan voor dit challenge blog!!! Oeps ik weet eigenlijk helemaal niet of dit al mocht verklappen, hahaha, maar ik ben er ook zo enthousiast over! Leuke dingen doen mij nu zoveel goed!
Deze maand ben ik nog gast designer bij Dutch Dares...en dit was mijn tweede uitwerking...

And it's for sure that I have enough to do with scrapping in the future...because I on the DUTCH DARES design team!!! How cool is that?!! I'm really looking forward to start!
This month I'm the guest disigner at Dutch Dares....and this was my second lo, made by the sketch....
 
 De woonkamer ziet er weer gezellig in kerstsfeer uit...met oa dit mooie houten boompje gemaakt door mijn vader....

The livingroom is decorated with some Christmas items...one of them is this wooden tree, maade by my dad.....

 

...en dit jaar heb ik de kerstboom toch nog maar een keer op de kast gelegd...nu niet alleen voor de katten,maar ook voor de grijpgrage handjes van Sil:) Als ik de lampjes van de boom aan doe, dan kijkt hij omhoog en houd zijn handjes voor zijn mond en zegt: 'oooooohhhh'....zo schattig!

Deze kleine boompjesheb ik gemaakt van houten roerspaantjes, washi tape, houten garenklosjes en kerststerretjes....
...en ik ben nog bezig met een decemeber boekje, maar voordat ik die af heb...zijn we al weer een paar maanden verder ben ik bang.


Ik wens jullie allemaal hele fijne en warme feestdagen en een liefdevol 2013 toe!
I wish you all a happy Christmas and a great 2013!

7 opmerkingen:

 1. Dat zijn nog eens unieke/leuke foto's! Kan me voorstellen dat je hiermee direct aan de slag wilt.

  Hoe grappig zijn al die boompjes! Creatief bedacht Mirjam (zijn we inmiddels wel gewend van jou ;)

  Wat erg om te horen over de ziekte van je moeder.... Wens jullie allen veel sterkte toe.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's van je kleine Sil! Hij groeit als kool zo te zien ;) Die van jullie tweetjes met de weerspiegeling is mijn favoriete. Wat verdrietig Mirjam om te lezen dat doctoren niets meer voor je moeder kunnen betekenen. Ook ik wens jullie heel veel sterkte toe. Fijn dat je ontspannen kunt in je hobby. Heel veel plezier als DT-er bij DD.
  Je weet dat ik fan ben!

  Hele fijne Kerst en alle goeds voor 2013.

  Liefs, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heeft Jenneke prachtige plaatjes geschoten!! Ook heel fijn dat ze nog zulke mooie foto's met je ouders heeft kunnen maken!! Ik schrok echt van het bericht over je moeder... Ook ik wens jullie heel veel sterkte toe!
  De houten boom van je pa en je eigen boompjes zien er geweldig uit!! Heel fijne kerstdagen Mirjam!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat hebben jullie een fantastische zoon, Mirjam! Maar wat was het een toer om hem op de foto te krijgen, haha! Ik had de volgende dag megaveel spierpijn van al dat geklim en geren ;-)
  Ik ben blij dat je tevreden bent met het eindresultaat!
  En ik blijf het zeggen: wat ben jij toch super creatief! Die kerstboompjes, zó leuk! En die layout met Sil en de lampjes, helemaal geweldig!!
  Gefeliciteerd met je DT-schap bij Dutch Dares!! Ook één van mijn favoriete challenge-blogs, dus extra leuk dat jij daar nu in het DT zit!

  Mirjam, ik wens jou en je familie nogmaals heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat jullie nog een lange periode van je moeder kunnen genieten!

  Maak er nog fijne feestdagen van!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow. Sil looks like such a happy kid. Glad he got to spend some wonderful times with his grandparents.

  Sorry to hear about your mother Mirjam. Stay positive and treasure all the wonderful times you have together. Thinking of you.

  Merry X'mas and best wishes for 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I am so sorry to hear about your mom. I will pray for her.
  I am overjoyed so happy that you got some beautiful shots with her..I am sure you all will treasure those forever. I wish you all the best in 2013...and I love to see the pics of Sil and how much he changes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heeft Jenneke prachtige foto's gemaakt van Sil!! Super!!
  En je layout is ook al zo mooi! En wat creatief die leuke kerstboompjes!!

  Verschrikkelijk nieuws van je moeder!Ik wens jullie ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd!
  Geniet van de mooie momenten samen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...