donderdag 19 april 2012

nice day's and some scrapping...

Vorige week hebben Sil en ik een paar dagen bij mijn zus gelogeerd in Laag Zuthem (vlakbij Zwolle). Het waren gezellige dagen die veel te snel voorbij gingen! Sil vond alle aandacht die hij kreeg van zijn tante, oom en grote neef natuurlijk geweldig!
Last week Sil and I've stayed some day's at my sisters home. It were great day's! Sil loved de attention of his aunt, uncle and his big nephew!
Natuurlijk hebben we ook lekker geshopt.....donderdag naar Heino geweest naar de scrapwinkel Love Scrapping and More .....wat een gezellige winkel! Daar heb ik weer super leuke scrap spullen gekocht en ik had er afgesproken met Jenneke ......ik vond het erg leuk om haar in het echt te onmoeten!
Vrijdags zijn we naar Zwolle geweest en gezellig gewinkeld.
Ofcourse we did some shopping...Thursday we went to the scrapshop Love Scrapping and More . I bought some great stuff there and I've met Jenneke .......I really enjoyed it to met her in real life!
Friday we went to the city Zwolle and had a great time with shopping.

my new scrap stuff....

deze houten vogeltjes, hartjes en sterretjes kwam ik bij Xenos tegen en kon ze natuurlijk niet laten liggen:)

En als ik weer nieuwe papieren en andere spullen heb gekocht krijg ik weer zo'n zin om aan de slag te gaan...dus de afgelopen twee avonden hebben ik heerlijk op zolder doorgebracht en lag ik erg laat in bed...maar ja dat merk je pas de volgende ochtend als Sil weer om 6 uur wakker is:(
And when I have some new papers and other stuff I want to create...so the last two nights I spent in my scraproom...and it was very late when I went to bed...but that I have found out the next morning when Sil woke me up at 6:(

Ik heb een familie boom  voor Sil gedecoreerd met de Echo Park This and That  papers....
I have decorated a family tree for Sil with the Echo Park This&That papers....

En ik heb een labelkaart gemaakt voor mensen bij ons in de straat die deze week een dochtertje hebben gekregen.....
And I made this lable baby girl card.......

Als laatste nog even een blije foto van ons mannetje:) Hoewel hij gisteren niet zo blij was, omdat hij verkouden is, ging hij toch even voor de foto zitten.....
And before I leave...a happy picture of our little man:).....

8 opmerkingen:

 1. Ik vond 't ook zó leuk om jou te ontmoeten, Mirjam!! Je was helemaal zoals ik me had voorgesteld, en Sil ook!! Zo'n lekker vrolijk mannetje, helemaal geweldig!
  Wat een gave boom heb je gemaakt zeg. Heel grappig om de diverse vellen van Echo Park daar weer in te ontdekken, super leuk! En die label-kaart, ook zó origineel.
  Ik heb net een blogpost voorbereid voor Love Scrapping met een mini en daar komt ook de foto van Sil en jou in voor. Nog eventjes geduld hebben dus ;-)
  Wie weet tot ziens in Heino!!

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh...love your little family tree and what fabulous purchases you made!
  Love your little man! He'll be running soon!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW... Look at your little bub!!! He'll be running soon...So darling !!! WOW yummy goodness !!! You done well!!!

  I love your family tree..its wonderful!!!And what a sweet card/tag!!! Love the candylicious colors...Awesome...

  Have a good weekend... hugs..xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAt een schatje is het toch! Die laatste foto, zoooo leuk! Mooi, je 'stamboom-boom' en dat kaartje is ook prachtig! Geniet van je weekend Mirjam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattige foto's van Sil! De boom is erg leuk geworden! staat vast mooi op Sil's kamertje. Het label dat je gemaakt hebt is ook super! Heel appart! Nou en morgen maar langs de xenos want nou wil ik die houten hartjes en sterretjes ook..........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto`s, Mirjam! En de boom is helemaal geweldig!! Wat heerlijk dat je weer zo lekker aan het scrappen bent!

  Groetjes Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben even niet zo actief in blogland vandaar deze wat late reactie....
  Heb met bewondering naar je familieboom zitten kijken... hij is prachtig!!
  En wat sluit je je post af met een supervrolijke foto van Sil!! Echt, hij is een prachtig ventje!!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk blog heb je en wat een mooie dingen maak je! Die boom is prachtig, maar die tag ook en verderop die gebreide sprei en je haakwerk ook al!! Super creatief bij jij zeg! Hartstikke leuk! Je hebt er weer een volger bij :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...