zondag 31 mei 2009

Home alone!

Dit weekend ben ik 'home alone'....Richard is met de camper naar Zoutkamp in Groningen. Daar is dit jaar het Pinksterkamp van de kanovereniging. Ik wou graag weer eens een weekend thuis zijn (we zijn zoveel weg geweest de afgelopen weekenden)dus ben ik lekker een paar dagen alleen met de katten. Is ook wel eens lekker hoor, doen waar ik zin in heb, koken wat ik lekker vind, zo laat naar bed als ik zelf wil (nou ja dat doe ik altijd). Gisteren heb ik heerlijk in de tuin in het zonnetje gezeten (alleen een beetje verbrand op de schouders) met de nieuwe Creatief met Foto's! Tussendoor heb ik de butlertray, die bij de voordeur staat, een nieuw likje verf gegeven. Het zag er niet meer uit, helemaal verweerd door regen en zon.....en nu mooie donkergrijs geschilderd. Van de week nog wat nieuwe plantjes kopen voor op het tafeltje en dan ziet het er weer helemaal gezellig uit!
Gisteravond lekker op zolder zitten freubelen.....Paul de Leeuw op tv, glaasje drinken, japansezoutjes erbij, Mees en Guusje om mij heen en ik heb een top avond! Ik heb eindelijk mijn vilt freubels afgemaakt....daar was ik in de vakantie mee begonnen............
Zijn ze niet 'cute'?............................

Maar ja....wat moet ik er weer mee??? :) Ik maak zoveel, dat de zolder aardig vol begint te worden! Nou ja, ik heb in ieder geval plezier gehad met het maken van deze zachte schatjes!
Daarna heb ik tot een uur of twee vannacht zitten scrappen!

Het Hemelvaartweekend was ook erg gezellig. We hebben met Richard zijn ouders en zus met de kinderen rond getrokken met de campers in de Duitse Eiffel. De camperplaatsen vonden Rich en ik wat minder, van die masale grote parkeerplaatsen. Maar we hebben lol gehad, op mooie plekken geweest, goed weer en Rich en ik hebben nog een ritje met de motor gemaakt!Rich (bedankt weer voor je middelvinger,grrrrr), Romee, Conny, Tosca en Jara

Rich met zijn ouders

Tosca, hondje van Conny


Zo meteen nog even de nieuwe layouts voor twee challenges op mijn blog zetten....dat moet in het engels, dus mijn woordenboeken er maar weer bij halen. Daarna nog even het zonnetje in (hoewel het ziet er opeens bewolkt uit buiten) en vanavond komen Lotte en Jurre. Ze blijven een nachtje slapen en worden dan morgenochtend vroeg weer door mam en pap opgehaald. Ik moet morgen een dagdienst werken, dus om 8.45uur weer deur uit. Esther en Leo doen mee met de Roparun dit weekend. Dat wil zeggen....Leo loopt mee en Esther is mee voor de verzorging. In een paar dagen wordt er dan van Parijs naar Rotterdam hardgelopen door ik geloof meer dan 200 groepen. Allemaal voor het goede doel!
Lotte en Jurre kunnen niet t/m morgen bij hun vader blijven en Esther en Leo komen maandag pas weer thuis, dus komen ze hier een nachtje slapen.....gezellig!!!!!

2 opmerkingen:

 1. He Mir,

  Ik vind het toch wel een cole actie van Richard hihi.
  Tjee jullie gaan vaak de hort op, maar geniet ervan meid

  Enne knutsel frutsel maar lekker door hoor diep in de nacht
  Geweldige poppetjes heb je weer gemaakt. Leuk voor aan een sleutel hanger!!
  X Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...