zondag 9 maart 2014

9 maart 2013 - 9 maart 2014

Vandaag is het een jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Het jaar is voorbij gevlogen, maar deze laatste week van haar leven voelt nog alsof het een maand geleden was. Ik mis haar nog steeds enorm veel! Het niet meer kunnen delen van leuke, moeilijke en kleine dingen...niet meer even kunnen bellen...niet meer samen op stap en dat zij Sil niet op kan zien groeien. Elke dag heb ik wel een momentje dat ik aan haar denk en het gemis even heel groot is.
Om mijn verdriet kwijt te kunnen scrap ik de laatste tijd vaak foto's van mijn moeder. Zo ook deze keer weer met de dare van DutchDares....(veel wit gebruiken)...een foto van mijn moeder als baby....
Ook heb ik een fotoalbum over mijn moeder gemaakt....van geboorte tot overlijden. Het was soms best moeilijk om er mee bezig te zijn, vooral met de foto's van haar laatste maanden en het opnieuw lezen van haar brief voor Sil. Maar ik ben erg blij met het resultaat. Hier een paar pagina's uit het album......

Nadat we vanmorgen met z'n allen bij mijn vader koffie hebben gedronken, gaan mijn zus en ik de rest van de dag samen doorbrengen. We hebben een high tea bij restaurant Molecaten in Hattem. En daarna heerlijk wandelen in het bos. We hebben fijne herinneringen aan deze plek en vinden het een mooi idee om daar mama te herinneren. Het gaat vandaag prachtig weer worden volgens de voorspellingen, dus het zal ook wel genieten zijn naast het verdriet.


Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en geniet van deze mooie zonnige dag!

11 opmerkingen:

 1. Wat een prachtalbum met een schat aan kostbare herinneringen. En een mooie lo met een te(de)re uitstraling. Zo dierbaar. Ik voel met je mee Mirjam. Voor mij is het ook nog maar kort geleden dat ik mijn ouders verloor en met tranen lees ik je bericht hierboven. Een jaar is kort. Maar ik weet zeker dat je vandaag ook genieten mag, samen met je zus op stap. Een hele fijne middag voor jullie.

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je witte layout zo mooi, zo lief!
  Prachtig je boek over je moeder, knap om dit te scrappen. Mijn vader overleed in juni vorig jaar en ik kan het nog niet opbrengen om te scrappen over hem, doet nog zo zeer! Maar als ik jouw boek zie, weet ik dat ik dit ook moet doen, dat het helpt geloof ik zeker, en dat het moeilijk zal zijn ook, maar zo'n mooie herinnering is ook veel waard.
  Maak er vandaag een hele mooie dag van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzonder en mooi album Mirjam.
  Ongelooflijk dat het overlijden van je moeder al 1 jaar geleden is!
  Hou je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi... En wat fijn dat je je verdriet kwijt kan in het scrappen. Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a lovely tribute to your mother. I know it's hard to lose someone you love. And the pain never goes away. Remember the good times you've had with fondness. I love that she wrote Sil a letter. That is so special.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaat de tijd toch snel. Een jaar alweer. De tijd gaat verder, maar de herinneringen blijven voor altijd. Je hebt er een hele mooi album van gemaakt. Echt knap van je dat je dat kan. Top.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mirjam, wat een prachtig eerbetoon aan je moeder. Elk detail vertelt met hoeveel liefde je dit hebt gemaakt. Het is echt schitterend. Ik hoop dat jullie samen een goede dag hebben beleefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een bijzonder album heb je hier van gemaakt. Eentje om te koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig album heb je gemaakt, Mirjam! Ik vind het zó knap van je dat je dit kunt, met al dat verdriet om het gemis van je moeder.... Ik bewonder je echt om de manier waarop je hiermee omgaat!

  Liefs, Jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi album, Mirjam! Ben er wel een beetje stil van, maar het is precies hoe Jenneke zegt, knap dat je dit zo hebt kunnen maken.
  Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lovely tribute to your mother ... I know it's hard..when you lost someone dearly.. Big hugs Mirjam xx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...