woensdag 6 november 2013

Dutch Dares #108 rust

Vandaag is de nieuwe dare van Dutch Dares weer online gegaan...dit keer zijn we aan de slag gegaan met het woord "rust".....stuk voor stuk zijn het weer super leuke en verschillende uitwerking geworden....neem een kijkje op ons blog en doe mee! Natuurlijk is er weer een leuke rak te winnen of misschien word je wel ons nieuwe gast designer!

Today the new dare of Dutch Dares went online...this time we played with the word "rest". Come visit our blog and play along with us...and maybe you'll win a great rak or be our next gast-designer!


Een tijdje geleden heb ik een mini album van een oud kartonnenboekje voor Sil gemaakt. Sil is helemaal gek van treinen, dus natuurlijk moest dat het onderwerp zijn. Ik heb foto's gebruikt van een treinreisje in een oude stoomtrein, die wij deze zomer hebben gemaakt.....

I've made a mini album from an old book for Sil. He's crazy about trains, so I'v used photo's from a ride on an old steam train, we made this summer.....


En Sil vindt het boekje helemaal leuk :-)


Inmiddels is de online workshop Pop&Colours al een paar weken bezig...en wat geniet ik van deze workshop! Het is zo leuk om de technieken te leren en zelf achtergronden te maken.....morgen ben ik terug op mijn blog om de uitwerkingen te laten zien.

The online workshop Pop&Colours is such a wonderful workshop, I really enjoy it! It's great to learn al the techniques and made my own backgrounds! Tomorrow I'm back to show you my work.


have a great day :-) thanks for visit my blog!


5 opmerkingen:

 1. Die Sil is toch wel een bofkont met zo'n creatieve moeder! Wat zal hij later blij zijn met al die layouts en mini's (zo te zien nu al :)
  Hoe moet ik me dat voorstellen met zo'n bestaand kartonnen boekje? Plak jij dan het papier over de bestaande pagina's of maak je het album eerste "leeg"?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Petra..ik beplak de pagina's met scrappapier en de 'naden' en boekrug beplak ik met washitape.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous pages Mirjam and that layout is totally beautiful!... hugs...x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je.RUST layout is prachtig met zoveel mooie details en wat ontzettend leuk om het minialbum te zien waar je tijdens onze meeting mee bent begonnen. Geweldig en zo te zien ben ik niet de enige die het geweldig vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You've been busy! These look fabulous! And that boy is growing up so fast!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...