zaterdag 16 maart 2013

Mijn moeder....

Op zaterdagochtend 9 maart is mijn lieve moeder overleden.....na 5 jaar van vele chemokuren, strijden, tegenslagen en toch kunnen genieten van elke dag, was haar lichaam op. Ik ga haar heel erg missen, maar ik ben voor haar blij dat ze nu rust heeft.

On Saturdaymorning March 9 my mom past away....after 5 years of chemotherapy, struggles, setbacks and still try to enjoy every day, it was over. I really miss her, but I'm gad for her she's her rest now.




Ik wil jullie bedanken voor alle lieve en meelevende reacties op mijn blog, die ik vaak van jullie kreeg als ik over mijn moeder schreef. Dit heeft mij altijd erg goed gedaan!

woensdag 6 maart 2013

100e Dutch Dare...FEESTJE!!!...

Trots! Op de 100e Dutch Dare. H-O-N-D-E-R-D, hoe leuk is dat! En omdat we trots zijn op deze mijlpaal maken we er een feestje van!

Bij deze ben je uitgenodigd op het FEESTBLOG van de DUTCH DARES.

Natuurlijk hebben we inspiratie voor je in de vorm van layouts, een uitdaging waar je zelf aan mee kunt doen, een kaart-schets waarvan je de uitwerkingen op de verschillende blogs van de designteam leden kunt bekijken en als je daar rondkijkt kun je meteen meedoen aan onze BLOGHOP. Tijdens deze bloghop ga je op zoek naar letters die een woord vormen. De oplossing mail je naar dutchdares@gmail.com want we geven superleuke CADEAUS weg omdat wij jarig zijn.


Als je niet via Marsha op mijn blog bent gekomen, ga (hop) dan naar het blog van Dutch Dares om daar met de bloghop te starten. En ben je wel via Marsha op mijn blog gekomen kun je op het blog van Monique de volgende letter vinden.

Bovendien geven alle leden van het DUTCH DARE DESIGNTEAM een RAK weg, gewoon omdat we het leuk vinden om eens een keertje flink uit te pakken. Om in aanmerking te komen voor het PRIJZENCIRCUS van de (10!) RAK's lees je per blog wat je daarvoor moet doen.
Hier is de letter.....


Ik heb gekozen voor dare #26  '1 jaar'....




En met de felicitatie schets heb ik de volgende kaart gemaakt.....










Doen jullie allemaal mee? Of het nou alleen met de bloghop, dare of schets is of alle drie..wij zouden het super leuk vinden als jullie met ons feestje mee doen!
En als je ook nog een reactie op mijn blog achterlaat...maak je kans op deze RAK....




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...