zondag 24 april 2011

6 weeks

Er is al weer een maand voorbij! Het begint nu toch wel op te schieten....nog zo'n 6 weken te gaan en dan ben ik 40 weken zwanger. Ik hoop natuurlijk dat hij wat eerder geboren wordt, maar daar ga ik maar niet van uit.
Lichamelijk vind ik het nu wel zwaarder worden. Het jochie is erg beweeglijk en dan natuurlijk vooral als ik wil slapen! Ik ben maar klein (1,55m) en mijn buik is niet heel erg groot, dus hij heeft niet zoveel ruimte meer....de bewegingen zijn dus ook vaak wel pijnlijk. Ik heb al wat plekken die erg beurs zijn door het trappen en duwen van de kleine drukte maker.
Het kamertje is bijna klaar....alleen nog de verwarming en een rolhor voor het raam...dan kunnen de gordijnen opgehangen worden en is het eindelijk klaar! Ik merk aan mijzelf dat ik haast begin te krijgen...alles moet klaar zijn, dat geeft meer rust! Maar dat zal wel normaal zijn bij een zwangere vrouw? Eigenlijk is ook bijna alles klaar...ik heb zelfs al de enveloppen voor de geboortekaartjes geschreven.....en de kaartjes heb ik zelf gemaakt! Ik hoef straks alleen nog maar de geboortedatum erop te stempelen.

Just a short translation.....another month later! just 6 weeks to go now and then I'm 40 weeks pregnant. Ofcourse I hope he will come sooner!
It's physically demanding now. The little boy is very active, specially when I want to sleep! I'm small (1,55m) and my belly isn't that big, so he hasn't alot of space anymore...so his movements hurts me!
Almost everything is ready now...I also already wrote the envelopes for the birth-announcements...and I made the cards by myself....I only have to wait now!

34 weken/ 34 weeks.....





































Vorige week heb ik dit boompje van vilt gemaakt/ last week I made this tree of felt....


















Ik zal gauw weer eens jullie blogs gaan bewonderen, ben erg benieuwd naar jullie scrap werk!
Soon I'll visit your blogs again, I'm very curious at your scrap work!

HAPPY EASTER!

Till next time!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...